Skip links

Tarieven

Tarieven

De tandartstarieven zijn in een vroeg stadium bekend gemaakt. De tarieven zijn vastgesteld door de Nederlandse Zorgautoriteit (NZa). De tandartstarieven wijken nauwelijks af ten opzichte van het jaar er voor. De tandheelkundige behandelingen bestaan vaak uit meerdere onderdelen, zie ook onze pagina over de kosten van tandartsbehandelingen.

Wij raden dan ook aan om voor duurdere behandelingen vooraf aan de tandarts een begroting te vragen. Zo voorkomt u een onverwacht hoge tandartsrekening


Betalen

Bij ons kunt u pinnen of contact betalen!

 

Contante betaling

Contante betalingen zijn nog steeds een wettelijk betaalmiddel. Derhalve accepteren wij dergelijke betaalmethoden. Wij geven er echter niet de voorkeur aan en verzoeken onze patiënten voor andere betaalmethoden te kiezen. Indien u verzekerd bent kunt u vervolgens uw rekening indienen bij uw zorgverzekeraar. Afhankelijk van het door u gekozen pakket ontvangt u een (deel) restitutie van de verzekeraar.

 

Mobiel Pinautomaat

U kunt bij ons met pinpas of creditcard de rekening voldoen. (wij accepteren Master Card en VISA). Indien u verzekerd bent kunt u vervolgens uw rekening indienen bij uw zorgverzekeraar. Afhankelijk van het door u gekozen pakket ontvangt u een (deel) restitutie van de verzekeraar.