Skip links

Spoed & Restauratie

Spoed & Restauratie

Heeft u gebitsproblemen en wilt u dat er snel wat aan wordt gedaan? In CAD/CAM Center Rembrandt wordt gewerkt met CEREC, een computergestuurde behandelmethode die het mogelijk maakt om binnen één afspraak een kroon, brug of facing te vervaardigen. U hoeft geen weken te wachten en u hoeft geen noodkroon te dragen. U krijgt aan de hand van een 3D-computerontwerp binnen een paar uur een nieuw gebitselement op maat. Een restauratie van uw tanden of kiezen, klaar terwijl u wacht. U loopt nog dezelfde dag de tandartspraktijk uit met een gezond gebit en een stralende lach.

CEREC-behandeling voor alle restauraties

Onze innovatieve CEREC-technologie is van toepassing op vrijwel elke restauratie. U kunt binnen één zitting een kroon of brug laten plaatsen, ter vervanging van één of meerdere ontbrekende tanden of kiezen. Bij een verkleurde, gebarsten of afgebroken tand biedt een facing een effectieve en mooie oplossing voor een gebitsverfraaiing. Facings zijn ook een uitkomst als u een spleetje tussen uw tanden wilt wegwerken, scheve tanden wilt maskeren of wittere tanden wilt hebben. Happen om een afdruk van uw kaak te laten maken, is niet meer nodig. De afdruk hoeft ook niet meer naar een tandtechnisch laboratorium te worden opgestuurd. Uw gebit wordt digitaal gescand. Dankzij het driedimensionale computerontwerp krijgt u een perfect passende kroon, brug of facing.

Alle specialisten onder één dak

CAD/CAM Center Rembrandt heeft alle specialisten onder één dak om de restauratieve tandheelkunde met CEREC-technologie te beoefenen. De restauraties blinken uit in randaansluiting, esthetiek en duurzaamheid. Een nieuw gebitselement gaat tot wel dertig jaar mee. Het CEREC-systeem bestaat uit een camera, scanner, 3D-software en een computergestuurde slijpmachine met kleine diamantfreesjes. Na de preparatie van de te restaureren tand of kies wordt met de camera een digitale opname van de afdruk gemaakt. Deze wordt getoond op een computerscherm. U kunt gewoon meekijken. Op basis van deze opname construeert de computer de restauratie in de juiste kleur, waarna de kroon, brug of facing door de slijpmachine op maat wordt gemodelleerd. De restauratie wordt geglazuurd en in een speciale oven gebakken tot een krachtig gebitselement.

Snelheid, draagcomfort, duurzaam en kwaliteit

Een restauratie in CAD/CAM Center Rembrandt volgens de CEREC-behandelmethode onderscheidt zich door de snelheid, het draagcomfort, de duurzaamheid en de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. De gebruikte keramiek bij de CEREC-restauraties is hard en slijtvast en lijkt veel op het natuurlijke glazuur, het gladde oppervlak voorkomt bacteriële aanslag. Warm en koud hebben geen invloed op de restauratie. Laat binnen één dag een kroon, brug of facing ontwerpen, vervaardigen en plaatsen bij CAD/CAM Center Rembrandt. Stel uw vragen of maak direct een afspraak door te bellen (+31 (0)20 226 00 32), e-mailen (info@kronenenbruggen.com) of het invullen van het online contactformulier. Wij reageren nog dezelfde dag.

Neem direct contact op via de onderstaande telefoonnummers